Balayage

Under påsklovet tog jag inte bara körkortet, utan jag gjorde även en balayage. Eller, det skulle bli en balayage och enligt mig blev det bara några halvljusa slingor. Jag sa: Inga tvära kanter mellan balayagen och min egen hårfärg, övergången ska vara naturlig och annars ska det vara ljust. Jag kom hem med något helt annat, och det syns knappt i verkligheten att jag gjort något. På högra sidan av huvudet har jag en skarp kant dock, ser fruktansvärt ut. Jag är inte nöjd, men tänker inte lägga mer pengar på detta nu. Topparna är inte orange längre iallafall, som de var innan besöket hos frisören. Förstår inte hur det kan bli så fel när jag till och med visade bilder. Så, nu tänker jag aldrig mer gå dit. :-)
 
Jag överlever ju och det är inte hela världen, men ni kanske förstår min totala frustration som ägt rum inom mig sedan jag lämnade frisörstolen. Varför sa du ingenting när du var där?  Svar: Jag blev feg, frisören utstrålade en väldig nöjdhet över arbetet som tog 4 timmar. Vem vågar säga något då, att ursäkta men detta blev inte ens i närheten av det jag tänkt mig.Kommentarer

Grattis till körkortet! Angående håret, så tråkigt när man inte blir nöjd. Jag har inte heller vågat säga till när det blivit fel, så förstår dig. Så synd!

Svar: Tack Josefin! Ja, det är verkligen tråkigt när det blir fel, usch också.
llii.blogg.se


Kom ihåg


Trackback