Stressa fram kreativitet och dator som sjunger

Suttit här och kodat ett tag, till en tjej som heter Ida. Började igår men det gick väldigt dåligt, hade liksom inte rätt feeling och resultatet blev inte alls som jag tänkte mig. Därför klappade jag bara igen datorn och fortsatte idag istället (ny dag, nya möjligheter, ni vet). Har jobbat hela dagen i affären (aka sommarjobb) så är lite trött i huvudet men det går framåt ändå! Är dålig på att stressa fram kreaivitet utan ibland måste jag få sova på saken, ni känner kanske igen er? 
 
Tror min dator börjar sjunga på sista versen! Alltså detta grafikkort, vi har inte kommit överens sedan första början. Skärmen visar fel färger så har kalibrerat den mot en annan skärm, men ändå är det inte helt 100. Och vi får inte glömma att grafikkortet krashade förra sommaren. Den klarar typ inte av photoshop längre, vilket är ett stort problem då 50% av tiden jag spenderar vid datorn går till photoshop. Kanske är på tiden att köpa en ny. Men i nuläget vill jag spendera pengar på typ allt annat än en dator faktiskt, jag orkar inte.
 
Fortsättningsvis denna kväll tänker jag duscha lite och tvätta håret, kanske göra en ansiktsmask och tvätta lite kläder samt sova. Ska ställa klockan på senast halv sex för att vända på dygnet lite, plågas lite. Nej, men faktum är att det behövs om jag ska orka kliva upp kommande dagar. ;) Uppdaterar er senare om vad jag ska hitta på.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback