En minnesvärd kväll

För ganska precis en månad sedan var jag ju på bal! Och som tur, nu i efterhand, hade jag en liten paparazzi i lägenheten som fotade en del. Några av dessa bilder tänkte jag visa nu!
Först lockades det massa hår och jag sminkade basen, för att slippa få massa foundation-stänk på klänningen. Vet inte hur jag lyckas, men varje morgon pryder jag mina kläder med hudfärgade prickar. Detta ville jag alltså undvika. Är inget proffs på att locka hår så en vän hjälpte mig, väldigt schysst. Hade jag gjort det själv hade jag inte varit klar än.
 
När klänningen väl var på så fortsatte jag med sminket och efter typ en timme släppte jag ut lockarna, för att vara säker på att de hade svalnat ordentligt. Har så mjukt hår så lockar har en tendens att dras ut väldigt fort på mig, hade väldigt gärna haft strävare hår. Saltvatten hjälper knappt. Blev nöjd med håret i alla fall!
 
När jag var helt klar sprang jag, med mina klackar, några gator bort för att det tydligen var dags för photoshoot. Kände mig lite malplacerad och är verkligen ingen linslus men det är värt allt nu i efterhand, att ha bilder att titta på.
 
Sedan var det dags att bege sig mot balen i en fin bil och därmed hade balen börjat. Fotade inte så mycket under middagen men det var väldigt trevligt och jag ångrar inte en sekund att jag tackade ja till att följa med på denna bal! Hoppas min egen bal blir minst lika rolig.
Helt otrolig stämning med enbart glada miner!
 Kommentarer

Oh så fin du var

Svar: Åh, tack snälla du! Blir sååå glad :D
llii.blogg.se


Kom ihåg


Trackback