Tidig morgon och klädsug

Kollade på orange is the new black tills klockan 1 inatt eftersom jag var ledig idag och hade möjlighet till det. Vaknade sju helt klarvaken imorse, och varför är det så? Att när man är ledig vaknar man tidigt av sig själv men när det är skola eller jobb så är man svintrött på morgonen, när man måste kliva upp liksom. Klev i alla fall ut på bron i morgonsolen som sken in genom gliporna i broräcket, härligt. 
 
Kollade på kläder i någon timme, eftersom jag blev så jäkla sugen på att köpa massa kläder efter att ha sett några glimtar ut Elin Keros garderob på youtube. Slutade med att jag la i några plagg i varukorgar, några kan ni se i bilden ovan. (Jag är en rätt grå tjej som ni ser.) Där kommer de säkert ligga tills jag velat så mycket fram och tillbaka, att de hunnit blivit slutsålda under tiden.
 
Åkte även till stan på eftermiddagen och överaskade storasyster lite som fyllde 22 igår. Passade på att köpa världens bästa sminkborttagning som aldrig gör mig besviken och som jag aldrig kommer klara mig utan en sekund. Här är den.
Därefter åt hela familjen tillsammans ute, mysigt och sådär. Sedan åkte jag och mamma, 15 mil, hem igen. 
Saknar staden lite, men samtidigt är det inte samma hets och tryggare här hemma. Nåväl, allt har sina för- och nackdelar!
 
Imorgon samt lördag är det jobb som gäller, och om jag ska vakna utvilad imorgon (kommer aldrig ens hända) är det bäst att jag duschar och sover! Bara ett avsnitt av oitnb också kanske..
 
Innehåller en adlink.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback