Veckoplanering

Precis ätit grillat till middag, det är ju liksom standard när solen tittar fram och det dessutom är helg. Blev karré, potatissallad, grillad ost, bea och vanlig sallad. Svingott! Helgen har verkligen gått fort, så känner mig inte riktigt redo för måndag och ny vecka redan. Är dock taggad på att det är sista veckan jobb innan två veckor sommarlov. Behöver verkligen det innan skolan börjar igen, sista året, blandade känslor haha.. 
 
Måndag blir det jobb i vanlig ordning, 9-16 eller något sådant. Tänker att jag ska tvätta lite också!
Tisdag är det också jobb som gäller, tisdagar är det full fart eftersom det finns hur mycket som helst att göra. Allt som kan hända i en butik händer typ på tisdagar hos oss. Jobbar 11-18, skönt att få sovmorgon men föredrar att börja tidigare och sluta tidigare eftersom det annars är sovdags typ direkt när man kommer hem.
Onsdag är en lite kortare dag med bara 6 timmar på schemat. Minus en halvtimmes lunch. Inte direkt gynnsamt för lönen med en så kort dag men det är härligt med kortdagar ibland ändå! Drömmen vore om jag tog mig i kragen och gick till gymmet efter jobbet. (Kommer mest troligt inte hända)
Torsdag vet jag inte hur jag jobbar, men jobb blir det. Torsdagar är som tisdagar, mycket att göra men lite lugnare.
Fredag är jag ledig! Då ska jag och farmor på lite äventyr, bland annat besikta hennes bil. 
Lördag består av en del jobb också men det är min sista jobbdag denna sommar! På kvällen är jag bjuden på en "liten" tillställning, så kanske går på det. Är dock trött på all hets och allt partajande så kanske inte orkar härja något. Har upptäckt att det är skönt att vakna på söndagar utan illamående, ni vet.
Söndag tänker jag njuta av att jobbandet är över. Beroende på hur lördagskvällen artar sig kanske jag allt annat än njuter. :-) Vi får se!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback