Två nya tillskott i lägenheten

Har i ungefär en timme försökt bo in mig lite i lägenheten, för imorgon börjar nämligen skolan! Hade inte tackat nej till en veckas ledighet till även om det känns rätt bra att börja igen. Tänkte egentligen leta en ny tröja inne i stan tills imorgon, eftersom jag gillar att ha något nytt första dagen men jag kände bara: jag orkar inte. Är otroligt förkyld och var i princip sängliggandes igår och i förrgår, hade feber och mådde så jäkla dåligt. Ingen feber idag tror jag men har typ alla andra förkylningssymtom x 1000.
 
Så, istället för att springa runt på stan så fixade jag lite i lägenheten. Packade upp alla grejor, dammtorkade och gjorde om i skåp och hyllor. Denna kaktus ska stå i fönstret, men gick inte att fota eftersom det blir motljus och jag har inte bemästrat det och kommer nog aldrig göra det. Hur som helst, denna är nyast och i like it a lot. Fått för mig att denna kan bli stor, men kan absolut ingenting om växter så ingen aning egentligen! 
 
Förut var det kaos i hyllan ovan så ställde iordning allt rakt samt slängde gamla saker och fyllde på med andra. Kanske ser ut som kaos fortfarande men hell no, inte jämfört med tidigare! Det är ordning i min oordning, hehe.
 
Och kameran! Den har tillhört morfar så den kommer jag vara rädd om, verkligen. Den ska nyligen blivit renoverad, men jag vågar liksom inte röra något på den. Förstår inget av den så därför får den stå som en prydnad tills vidare. Den påminner om hur utvecklingen gått (eller galopperat) framåt. Kan alltså med min systemkamera men inte en gammal hederlig kamera.. Kan ju tycka att det bör vara tvärtom. Kommentarer

sv: Åh men vad tråkigt att den blir så på dig, jag får lätt så om jag inte smörjer in kroppen varje eller varannan dag iallafall, det kan inte bero på det tror du? Det är ju verkligen olika, men absolut sitter denna men för mig funkar det perfekt med ett par skrubbhandskar för att få bort det :)

Åh kameran är så snygg,tycker verkligen det är en fin detalj i hemmet :)


Kom ihåg


Trackback