New in

Ä n t l i g e n, fick jag mitt paket jag beställde i måndags (!!). Även fast jag bor i norr brukar det inte ta såå lång tid. Om man bor i Kiruna, får man inte paketet förrän till jul i så fall eller? 
Efter att jag packat upp sakerna, såg jag att det stod "Hey Gorgeous!" i botten av kartongen, vilket var lite kul tyckte jag. Allt handlar ju om detaljerna, ni vet.
 
Detta har jag alltså klickat hem!
 
Parfym från Ariana Grande eller Ari by Ariana Grande närmare bestämt, aldrig haft den så vi får se hur jag trivs med den. Jag köpte en i 50ml då 30ml inte räcker så länge. Blev dock lite besviken, hur kan man lägga en sådan förhållandevis liten flaska i en så stor kartong? Slöseri, verkligen. Och man tror flaskan ska vara gigantisk och så är den inte det. Vill egentligen ha en black opium, men väntar med det. Ska köpa den när skolan början (som för övrigt är om en vecka!?), som en liten present till mig själv.
 
Sedan köpte jag en concealer och en foundation, samma som jag använt rätt länge, lite tråkigt kanske. Smink går ju åt förr eller senare så gillar att ha lite hemma i reserv! Använt samma foundation i flera år tror jag, så det finns säkert bättre ute på marknaden idag men jag vet ju att denna fungerar på mig relativt bra så det är liksom ett säkert kort. Tillsammans med concealern blir det perfekt, om man är snabb med puder så det inte blir kaos under ögonen ni vet.
 
Till sist slank det ner en body lotion också, min nuvarande är snart slut och den hade fått bra betyg så ville prova! Luktade tyvärr inte så gott som jag hoppades på, men ska prova den mer ordentligt senare. Testade parfymen strax innan så hela näsan var full av parfym, så body lotionen kanske luktar mer rättvist vid ett annat tillfälle.
 
Den svarta lilla påsen i bakgrunden innehåller två varuprover, men kommer inte ens ihåg vad jag valde så det var säkert inget märkvärdigt.Kommentarer

åh hennes parfymer är så söta, och luktar gott gör dom också :)

Svar: Ja, flaskan är ju jättegullig!! Och instämmer, luktar gott :)
llii.blogg.se


Kom ihåg


Trackback