Blåbärsskogen

Igårkväll var jag ute och gick ett tag, 6 kilometer blev det. Hittade lite blåbär i skogen vilket jag älskar! En del var lite omogna, eftersom allt är så sent iår men väldigt gott ändå. Gillar inte tillagade blåbär (blåbärspaj, blåbärsmuffins osv) men att äta de rena som de är faller mig i smaken!
 
Det var ingen bra dag igår, alla har dåliga dagar ibland men jag har det så himla ofta. Jag tror jag generellt sett inte mår bra och jag jobbar stenhårt på att dölja det, omedvetet liksom. Så när jag är själv rinner bägaren över totalt, för jag orkar liksom inte hålla all skit inombords längre. Och jag hatar att prata om det eller dela med mig om sådant så därför är det färdigpratat om det nu. :-)
 
Börjar vara hungrig så ska göra frukost medan jag väntar på att bus'en torkar in och sätter sig på plats. Använde den i extra dark för första gången idag. Tänkte att då kanske jag inte behöver vänta lika länge på att så brun som jag brukar med den i något ljusare ton? Vet egentligen inte om det är någon skillnad på den vanliga, mörka och extra mörka men jaja. Även kommit fram till att det är onödigt att smörja in hela kroppen när det räcker med vaderna och halva överkroppen samt armarna - det som kan synas liksom. Tar inte lika lång tid att smörja in sig och flaskan räcker längre, hehe.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback