En idé till lägenheten

Bilderna är härifrån.
Tittade på Sabina Decireé på youtube och såg att hon köpt något som hon kallade tapestry, alltså ett tyg med motiv som man hänger upp på väggen! Ett alternativ till en stor tavla typ, Vilket är exakt det jag behöver. Ni ska bara se mina väggar, okej jag slänger in en bild får ni se. Ser ni nedan, hur många och stora hål det är i väggarna?
Inte speciellt vackert och är inte särskilt sugen på att göra ännu fler hål i väggarna då det ser likadant ut runt om i hela rummet. Därför vore ett sådant tyg perfekt, då behöver jag inte borra nya hål utan kan använda befintliga eftersom bredden mellan hålen inte är så noga, går att modifiera med ett tyg lättare än med en tavla om ni förstår hur jag tänker.
 
Nu är bara frågan vad tapestry heter på svenska och vart man kan hitta sådant i Sverige?
Kanske kan man bara använda ett vanligt tyg annars, men svårt att hitta fina och speciella tyger tycker jag. Dessutom är jag rätt kräsen, haha.Kommentarer

Tack så mycket för kommentaren, blev så glad!
Angående tapesty så har jag även varit på jakt efter sådan och insett att det inte verkar finnas i sverige typ, förutom på urban outfitters, fast där är de ganska dyra. Det finns mycket billigare och fler alternativ på ebay, fast att det kan vara lite läskigt att beställa därifrån och typ ett års leveranstid. Det går ju även att göra en egen design och beställa från ett företag som trycker tyg, tex tobex.se. Kan vara en kul grej ifall man vill ha en helt unik design! Ha en fin dag :)

Svar: Nej precis, håller med dig helt och hållet. Det var ett väldigt bra tips att anlita någon att trycka, har faktiskt inte tänkt på det, tack! Varit inne på tobex.se men de verkar mest göra saker till företag, men man kan ju mejla och fråga dom kanske. Annars bör man ju lätt kunna hitta många fler sådanna företag genom att googla. :) Ha en fin dag du med, eller ja, nu är det ju kväll! :D
llii.blogg.se


Kom ihåg


Trackback