Majas inbjudningskort

Under April/Maj har jag fått äran att syssla med något som har varit lite utöver det vanliga för min del! Nämligen inbjudningskort till en studentfest. Ovan syns resultatet på både fram- och baksida. Det har varit sååå kul att fixa detta och är jättenöjd över resultatet, verkligen!


Alicias design

Alicia fick sin nya design på plats alldeles nyss! Stilrent, enkelt, fint, moderent. Använde mig av mina uppdaterade koder som jag skrev om i föregående inlägg, och det går verkligen mycket fortare nu att göra en design. Så bra!
 
Vill du också beställa en design eller annat designrelaterat? Kolla då Här eller släng iväg ett meddelande via mitt kontaktformulär!


Bockar av i min bucketlist #4

Nu har jag suttit ett tag och uppdaterat mina koder, ska bara spara ner dom i olika dokument så är det klart! 
Anledningen till att jag gjort detta är för att det ska gå snabbare för mig att göra designer åt andra, alltså är det inget ni kommer märka såvida ni inte beställer något från och med idag. Det har skett en del förändringar sedan jag började koda, vilket innebär att jag hittills varit tvungen att tillämpa alla nya saker manuellt, t.ex. infinitie scroll. Men nu finns de (snart) i dokument på min dator, vilket är jättebra. Underlättar liksom en del.
 
Är ju en sådan som tror att allt händer utav en anledning, så kanske är det därför det varit så otroligt lugnt i min inkorg när det gäller bloggdesigner: att jag skulle hinna detta? Hur som helst, nu är det bara min egna design som skulle fått sig en uppdatering.


Veckans tips & solnedgång

Eftersom det är väldigt lugnt på designsidan just nu - har i princip inga arbeten att syssla med, så är det ett ypperligt tillfälle att beställa en bloggdesign eller annat nu! Kommer kunna fokusera helt och hållet på din design då jag inte har så många andra att fokusera på. Sprid, så jag får något att göra typ. Känns så ovant!
 
Tanken var att jag skulle påbörja en ny, egen design ikväll. Fick dock ändrade planer då en vän kom oväntat och hälsade på! När hon for började jag istället uppdatera mina koder, som är en punkt av min Bucketlist i år. Det tar verkligen tid och orkar inte sitta mer med det ikväll. Därför tänker jag göra en kopp te istället, lyssna på veckans tips på Spotify, titta på youtube och bara vara. Har förresten upptäckt nu när det börjar gå mot ljusare tider att jag får solnedgången på "rätt sida", vilket innebär att det kommer vara himla vackert här om ett par timmar. Härligt!


Looking for dupes

Body butter & penna är från Lyko, paletten är härifrån.
 
Titta vad jag fick hem idag! 
Inte hunnit testa något utav detta riktigt än, så det ser jag framemot. Har hört att dessa produkter ska vara likvärdiga som Anastasias, men till ett mycket förmånligare pris. Tycker att contourpaletten verkar vara bra pigmenterad, det lilla jag testat. Och om den är så bra som jag tror den är ser jag ingen anledning till att köpa en från ABH för 600kr. Samma sak med NYX ögonbrynspenna, den kostar mindre än hälften som ABHs motsvarande penna. Helt otroligt. 
 
Beställde även en body butter från Body America, den var såå billig så den slank helt enkelt med. Men snacka om att bli överraskad, den luktar vansinnigt gott!
 


Hemtrevnad

Vill så himla mycket med lägenheten men det blir aldrig av. Jag är en person som gärna funderar under en längre tid och känner efter hur jag vill ha det, och nu har jag kommit fram till att tabletten på bordet inte är någonting för mig! Däremot älskar jag vasen som blomman är i, och ljusslingan som kommit upp på väggen. Fick nämligen en med glödlampor i av mamma, en sådan som finns i kollaget HÄR typ.
Har börjat lite i fel ände tror jag, kanske bör fönsterlampa vara det man skaffar före blommor och ljus. Ibland undrar jag om jag någonsin kommer få upp en fönsterlampa innan jag hinner gå ut gymnasiet och flytta härifrån, men det är så svårt och är rätt kräsen, inte hittat någon perfekt än. Men det kommer väll kanske så småningom!


Intressekoll på bloggdesign

Försöker en sista gång.
Har fått en design över och därför undrar jag om någon är intresserad av detta alster? Är ju tråkigt att kasta eftersom det ändå ligger en hel del jobb bakom. Givetvis ska headern göras om så ditt namn står där och presentationsbilden ska bytas ut.
Bloggdesignen finns enbart i ett exemplar, så det är först till kvarn som gäller! Det finns länk till live-visning och jag kan hjälpa dig att sätta in koderna om du vill.
 
* Stilren
* Bilder i 800px
* Sidomeny med årsuppdelat arkiv 
* Ikoner till sociala medier kan läggas till vid intresse
* Pastellfärger i header med "vattenfärgseffekt"
* Profilbilden & headern ändrar jag åt dig
 
Pris: Bud


Ett par stan smith

Idag kom äntligen mina nya skor! Lyckan var total när skorna dessutom passade bra, sällan jag tar rätt storlek på första försöket. Brukar även föredra att prova flera olika storlekar för att hitta den perfekta.
Tyckte skorna kändes som ett par båtar på fötterna först, men det blir ju så när man är van converse 'strump-passform'.
Hade även beställt en pomade från anastasia men den kommer inte komma tydligen så tänkte se om jag hittar den inne i stan. Jag har väntat nog så orkar inte prova beställa igen!