Viktorias & Hannas design

 
För ett tag sedan fick de sin design på plats! Jag är så nöjd, vilket inte är så konstigt eftersom jag fick en del fria händer. Detta är min stil i ett nödskal just nu och det gör mig så himla glad när andra verkar gilla det också. Tittar man så märker man att det är lite hemsida-stuk på designen, vilket jag är väldigt okej då det var lite meningen från min sida. Oftast kan jag tycka att en sida, eller ja, blogg, uppfattas mer proffsig eller mer seriös om den inte är inom de typiska ramarna för en bloggdesign utan utstrålar mer business. Har svårt att sätta ord på exakt vad jag menar men ni kanske förstår!
 
Vill du också beställa en design eller annat designrelaterat? Kolla då Här eller släng iväg ett meddelande via mitt kontaktformulär!
 
 


Bockar av i min bucketlist #5

Ja ni, jag hann ha sommarlov i två dagar innan sommarjobbet började. Hamnade i en affär då kommunjobb är underbetalt och inte särskilt aktuellt när hyran på lägenheten står och tickar även på sommaren liksom, att jobba två veckor räcker inte långt för min del. 
Jag trivs med att jobba faktiskt, även om det är segt ibland. Men jag får ju en slant för det jag gör och när jag kommer hem så är jag ledig, till skillnad från skolan där jag aldrig riktigt är ledig.
 
Måste bara få säga något som jag tycker varit roligt. Några olika har frågat om jag vill jobba hos dom, alltså nu, när de sett mig inne på affären. Har sagt nej eftersom jag tycker det räcker med de jobb jag redan har. Självklart är det smickrande eller något att de vill att jag ska jobba hos dom liksom, absolut. Men varför det är lite kul är ju för att de haffar mig liksom när jag redan har ett jobb och sommaren har börjat? Om det nu saknas arbetskraft, varför inte höra av sig innan sommaren, innan alla (inkl. jag) hunnit fixa jobb. Det handlar ju om samma sak för oss som letar sommarjobb; vi bör vara ute i god tid för att hinna få ett sommarjobb innan alla tagit dom.
Det finns ju dessutom de som inte fått sommarjobb i sommar, varför inte höra av sig till dom istället för att jag ska ta upp två arbetstillfällen?
Men jag är så himla glad ändå att det finns jobb och att jag fick tag i ett, nästa sommar eller sommaren därpå kanske situationen är tvärtom!


Om krigarsjälar & att frysa in alla problem

Suttit och raderat ja, jag vet inte hur många inlägg. Det var en 13åring lisa som talade och kände att det är olämpligt att ha kvar. Vem vet vem som läser detta liksom. llii.blogg.se är för det första något som funnits sedan 2012, i princip ingen förutom två nära känner jag/vet om som går in här och läser trots att läsarantalet är betydligt större än så. Jag vill inte att någon ska grotta ner sig i mitt privatliv som 13åring, förresten är nog ingen inresserad heller. För det andra använder jag mest bloggen för att sprida vidare mina alster, spara mina kreativa ting och inspirera folk typ. Vore det för själva bloggandets skull jag har kvar bloggen skulle jag bytt adress för längesen och flyttat härifrån, spridit sidan bland fler nära och så vidare, inte känt någon skam över detta ställe typ. Men nu är det ju inte så, jag är kvar här i huvudsak för att fixa och trixa med html & css, för att det är ett stort intresse, för att jag kommer syssla med det i princip halva nästa läsår som inriktning, för att jag kanske kommer ha det som jobb om x antal år.


8 juni

Nu är de två sista intensiva veckorna av skolan över, sjukt. Skrev sista provet idag för den här årskursen och lämnat in alla böcker. Inte haft såhär mycket att göra under hela året som jag haft nu på sista tiden, hur mycket jag än pluggat så har det aldrig varit nog. Är så otroligt lättad och glad över att det är slut nu!
 
Inte startat datorn i annat syfte än plugg i princip så har en del mejl att svara på nu och en hel del att koda. Sedan ska jag städa ur lägenheten och göra den fin inför nästa läsår eftersom jag ska hem och sommarjobba typ hela sommaren! Det är ständigt saker som ska göras, men jag gillar det.