Sedan sist

Nu var det ett tag sedan sist. Och jag har skrivit massa prov, fyndat två superfina tröjor, fått jullov, klippt håret, passat på att jobba och firat jul. Har även passerat 100 dagar tills jag fyller 18, så nu är det bara 98 dagar kvar. Längtar lite kanske!
 
Igår upptäckte jag serien Skam, är väll möjligtvis lite efter, det har ju varit en sådan hype kring den serien och har tänkt att bra kan den inte vara men jäklar! Tittade på hela första säsongen igår och har kommit ungefär halvvägs på andra idag. Är så lätt att relatera då jag är precis mitt i gymnasietiderna precis som i serien, wow.
 
Känns tråkigt att säga men jag jobbar resten av det som återstår av år 2016, är ju bara tre dagar men en trist tanke. Men innan året är slut så ska jag bocka av en sista punkt i min bucketlist och göra en inför nästa år, kul va!


8 saker jag vill göra i lägenheten

Har så stor lust att göra om i lägenheten, tycker inte riktigt om hur det är här. Vill kasta ut soffan och soffbordet och göra om och göra rätt.
 
1 / Köpa ny, finare matta. 2 / Måla den svarta tv-bänken vit. 3 / Hänga upp en tapestry, alltså ett tyg på väggen. Gjort ett inlägg om det här för ett tag sedan. 4 / Byta ut knoppar på garderober, det är detaljer som ger en bra feeling. 5 / Gå tillbaks till att ha matgrupp istället för soffa. Gärna runt bord! 6 / Köpa överkast, fler kuddar och sängkappa. Kanske dubbeltäcke också? Göra det fint. 7 / Köpa kaktus eller eukalyptus och ställa i fönstret eller på mitt framtida bord. 8 / Köpa eller göra drömfångare och ha ovanför huvudsidan på sängen.
 
Det svåraste kommer vara att hitta matgrupp, finns så mycket men ändå så lite. Hittar inte det perfekta!


Lite nytt här inne

 
Några av er har säkert sett att det är lite ljusare här inne, mer vitt! Ändrade lite i den övre menyn igår, och tycker det blev bättre. Är egentligen sugen på att göra om mer för det är något som saknas känner jag, men vet inte vad isåfall så det bör tänkas över!
 
Ikväll ska jag bara läsa, har en bit över 100 sidor kvar att läsa till onsdag och jag orkar inte sitta på tisdagkväll och läsa i ren panik. Sedan ska jag bara titta på serier, eventuellt titta ikapp på julkalendern, mysigt!


Idas design

Igårkväll pluggade jag inte bara stenhårt utan satte även in Idas design på hennes blogg, visst är den fin! Vi delade bland annat upp arkivet litegrann, vilket oftast blir väldigt fint då bloggen har några år på nacken för då ser det välfyllt men ändå strukturerat ut, om ni hänger med på vad jag menar? Tycker förövrigt att headern blev väldigt fin, utan att känna henne så tycker jag den passar henne.
 
VILL DU OCKSÅ BESTÄLLA EN DESIGN ELLER ANNAT DESIGNRELATERAT? 
Kolla då Här eller släng iväg ett meddelande via mitt kontaktformulär!


To do list // 5 december

Fatta att det är december redan, inte ens 20 dagar till julafton! Har inte köpt en enda julklapp ännu, kommer bli stressigt. Men har så mycket att göra så det är sista jag tänker på är julklappar faktiskt, ursäkta.
Har haft så ont i magen i helgen och eftersom jag börjar känna min kropp så vet jag ju att det beror på stress. Smärtan har bedövat hungern så har inte känt mig hungrig i princip en enda gång sedan i fredags, hemskt va? Men har ätit ändå, ätit lite extra för att vara på den säkra sidan dessutom. Bra tillfälle om man hade velat svälta sig själv, fast det vill jag ju inte.
 
Att göra innan läggdags:
* Fylla i träningsdagbok för två senaste träningspass
* Äta
* Diska
* Boka tvätttid
* Koda
* Läsa min 3 kapitel i boken
* Läsa in hälften inför fysikprovet på onsdag