Krashad dator

Tänkte bara kika in här innan läggdags och berätta vad som försigått i mitt liv senaste dagarna. Dels så har jag tagit mig igenom nästsista arbetsdagen för denna sommar, känns både bra och dåligt. Att sitta på ica är inte direkt drömlivet enligt mig men å andra sidan har jag inte saknat läxorna och allt jobb utöver skoltid som snart kommer bli vardag igen. Har beställt en tavla som gick igenom en del bearbetning i photoshop, det blir säkert jättebra. Men det blev en väääldigt dyr tavla då grafikkortet i datorn krashade i samma veva, vilket medfört att jag i stort sett är datorlös (borsett från min gamla dator). Jag tror iallafall att det är grafikkortet som gett med sig, känns rimligt med tanke på symptomen.

Datorn skiter jag egentligen fullständigt i, har aldrig riktigt tyckt om den. Men alla bilder och allt som jag i förtroende sparat på datorn är jobbigt att bara tänka på. Gör ett sista desperat försök imorgon att blåsa liv i den, annars är den (och alla bilder) ett minne blott. Klickade hem en extern hårddisk av bara farten idag, som om det skulle rädda mig på något vis i den sits jag hamnat i nu..

Hur som helst, nu vet ni vad som händer och jag har testat på att skriva via mobilen, spännande. Nu håller vi tummarna för min dator.
 Kommentarer

men åhh vad jobbigt! lycka till i alla fall!

Svar: Jaaa, det är så frustrerande! haha, tack, det lär behövas ;)
llii.blogg.se


Kom ihåg


Trackback