Makeup borstar

Beställde ju 24 borstar för ett tag sen, och har hittills provat dessa ovan. Fan brush, puderborste, rougeborste, concealerpensel, snedställd pensel & en för att "kamma" ögonbrynen.
Är så himla nöjd efter att ha provat dessa, lätt värt 108kr! Framförallt när jag gjorde en research och märkte att det finns liknande set för över 1000kr. Självklart har de säkert bättre kvalité och är förmodligen bättre på alla vis, men kan ju knappast vara så bra att de är värd sådanna pengar. 
 
Vill du köpa ett liknande set för billiga pengar i Sverige kan du göra det här (189kr) & här (299kr)!


27 maj

Denhär tisdagen har spenderats mest i telefon, i vänterum, på toaletter och hos typ sjuksköterskor. Har nämligen känt på mig att något är fel sedan i lördags och igår blev det riktigt dåligt. Så idag gick jag ner till hälsocentralen och fick lämna pissprov, de hittade blod så är ganska bombsäker på att det är uvi då allt i övrigt också stämmer in. Men det var däremot inte dom, så fick fara därifrån. Cirkus 4 timmar senare höll jag inte ut längre då det blev ännu värre så gick och bråkade med dom ytterligare en timme och fick tillsist penicillin utskrivet tills vidare. 
 
Att det ska vara så himla svårt, att man jämt ska behöva gå ner på knä och be om mediciner eller hjälp tycker jag är helt fel. Självklart ska läkare och dyl. vara misstänksamma till en viss del eftersom det alltid finns folk som utnyttjar systemet och vill ha smärtstillande utskrivet osv. av någon helt annan anledning än vad de påstår. Penicillin förstår väll jag också ska vara svårt att få. MEN, det är ju min kropp och jag själv känner ju själv när något är fel och när läkare och dyl. förnekar det och påstår att det inte alls är så, hur de nu kan veta hur jag känner (?) är bara konstigt. 
Samma sak med min endometrios (här finns en sida, där jag gjort designen, om det). Det är så sjukt störande att ständigt behöva förklara för läs: läkare & barnmorskor hur det känns och vilka eventuella saker som kan lindra. Usch, har verkligen inget förtroende alls för sjukvård längre. När smärtor och problem hela tiden förnekas vill jag bara ge dom en käftsmäll. Ingen annan vet hur det känns i mig förutom jag. Mår illa när jag ser sjukhus och sådant, för de har bara kostat mig tid, tårar och massa besvikelser.
Det finns såklart undantag. Sjukvård som varit riktigt bra och som varit avgörande för många. Bara det att, jag har aldrig fått uppleva sjukvård som något positivt.


Om jag kunde ändra min domän

Denhär bloggen är från mars år 2012 ungefär, och tyckte då "llii" var det optimala, för det var kort och bra. Var då knappt 13 år. Till skillnad från tidigare domäner som liknade typ "themorningafterdarkblablablabla"(..alltså va..?) så var det ju kort och bra. Men, tycker den är ologisk och passar inte alls vad jag skriver om. För det första heter jag inte llii och för det andra är det så himla töntigt. 
 
Hade det inte varit för att det är en sån procedur att flytta inlägg och hålla på hade jag bytt för säkert två år sedan.
Vill göra det mer och mer, verkligen. Isåfall skulle jag vilja byta till något enklare att komma ihåg, typ mitt namn rakt upp och ner.
Eller kanske något som har med det faktiskta syftet med bloggen att göra, typ bloggdesign/design eller något.
 
Någon som vet förresten om man kan kontakta blogg.se och få hjälp med att flytta inlägg från en blogg till en annan blogg.se-blogg?
Om inte, kommer jag överväga att flytta härifrån ytterligare!


Sandras design

Igår satte jag in Sandras nya design, kolla på den live här!
Det är verkligen poppis med headrar som täcker sidan just nu har jag märkt. Gjorde inte en enda förra året tror jag som täckte sidan men iår har det bara exploderat och jag har fått göra flera stycken.
 
Vill du också beställa en design eller annat designrelaterat, t.ex. en fullstor header? Kolla då Här eller släng iväg ett meddelande via mitt kontaktformulär!
 
 


New in - Sheinside

Elva dar tog det, men nu är sakerna som jag beställde för ett tag sen här! Tror det är rekord, tagit över två veckor alla andra gånger.
Shortsen passar relativt bra, faktiskt. Däremot var hålet för knappen igensydd på ett par, haha? Det fixade jag lätt med en sax men ändå... Borstarna ser bra ut, dock luktar fodralet (och därmed även borstarna) sprayfärg. Har tvättat borstarna, eftersom jag inte vill ha orena penslar i mitt ansikte, så får väll göra detsamma med läderfodralet.
 
Första gången jag är nöjd med hela leveransen från Sheinside, alltid något som ska vara för litet eller inte passa på annat vis men inte denhär gången!


Sommaren 2015

22 dagar till sommarlov, woho!
Känns så jäkla skönt att gå ut nian, få börja gymnasiet och träffa nya människor. Men innan dess har jag fullt upp; ska jobba några röda dagar åt kyrkan hit och dit, jobba hos mamma litegrann tror jag, jobba på ett fritids (måste dock blivit missförstånd, de påstår att jag ska jobba 29-30 men de var inte dom veckorna jag föreslog), åka på semester till Göteborg och träffa släkt och dessutom ska jag FLYTTA alldeles själv till Östersund. Tur att jag vilade upp mig förra sommaren genom att steka i solen hela dagarna för håll i hatten, denhär sommaren kommer jag definitvt inte ha tid med det! ..Så kanske lika bra att stryka "bli brun sommaren 2015" från min bucketlist..?
På sidan av ska jag dessutom hinna med all kodning, för det går bara inte att strunta i. Är det något jag tycker om så är det att koda, bortsett från att köra saker, typ traktor.


Elins bloggdesign

Jag satte precis Elins design, kolla på den live här!
Gillar den starkt, och det är tack vare Elins idéer såklart. Headern har hon gjort själv, och den passar designen så himla bra tycker jag. 
 
Vill du också beställa en design eller annat designrelaterat? Kolla då Här eller släng iväg ett meddelande via mitt kontaktformulär!


Evelinas design

Nu är Evelinas design inne! Kolla på den live här.
Det blev en ganska enkel och stilren design, något som alltid fungerar.
 
Tycker detta är sååå kul! Inte bara att koda och se resultaten utan också att prata med kunder. Att höra folks åsikter, tankar, idéer och tillsammans komma fram till något som blir bra - det är väldigt kul!
 
Vill du också beställa en design eller annat designrelaterat? Kolla då Här eller släng iväg ett meddelande via mitt kontaktformulär!


Wanties

 
Är inte så mycket för smink och sådant egentligen, framför allt inte ögonskuggor. Kanske för att jag är kass när det kommer till sånt, haha! Men dessa tre produkter ovan är något jag verkligen skulle vilja ha/behöver. Är lite röd i hyn så primern skulle vara perfekt att ha, contour tycker jag är ren magi och min concealer är slut.
 
Någon som provat dessa och vet om de är bra?


Söndag & ett dilemma

Hatar söndagar, har sådan fruktansvärd ångest jämt. Dessutom har jag sovit halva dan + lite till så att somna ikväll kommer gå åt skogen, vilket innebär en trött måndag. 
 
Ska fortsätta kvällen med att fara ut ett litet tag, mumsa på en liten bit tacopaj som finns kvar (asgod!!) och koda lite. Vet inte riktigt, men har säkert fem designer som bara ligger och anledningen till det är att kunder inte svarar. Vad ska jag göra med designerna? Vill inte kasta dom eftersom många iprincip är klara men när de inte svarar på mail börjar jag undra. Står inför ett dilemma over here.


Vill bli brunett igen

Vill bli mörkhårig igen, trivdes så vansinnigt bra. Tycker dessutom blåögda, typ jag, passar i mörkt hår eftersom det blir en kontrast på något vis. Så nästa helg tänker jag nog köpa färg, då jag förmodligen följer med mamma en sväng till stan. Men jag vägrar att färga håret permanent så det blir en toning, haha. Vet inte riktigt varför, men jag tror det har något med den fruktansvärt fula utväxten man får och orkar inte färga utväxt varje månad direkt.
 
Det är förresten första helgen på 6-7 månader jag är hemma. Vars befinner jag mig annars då? 9/10 gånger är jag fem mil hemifrån och hälsar på hos en, och resterande är jag i fjället med pappa. Har umgåtts med vänner dygnet runt i princip sedan i onsdag. Måste erkänna att det är för himla skönt att träffa barndomsvänner, som jag inte behöver vara någon annan än just mig själv med. Kan prata utan att tänka, göra världens pinsammaste och konstigaste saker som någon utifrån skulle hata mig för, men dom förstår och gör likadant själv. Även fast jag har blivit åksjuk efter flera mils skogsbilsväg, sjungit/skrikit tills jag fått ont i halsen och grillat så jag börjat gråta i flera timmar av röken så har dessa dagar blivit några av dom mer svårslagbara.
Ja, nu har jag till och med cyklat på en rostig tandemcykel i solbriller, mössa, huva och sjungit "Which Doctor" allt vad jag kunde genom hela byn. Men ändå, så har det varit så skönt att vara hemma.
Fattar ingenting, hatar ju att vara hemma i denhär byn egentligen, det är ju det tråkigaste som finns?


Ninas design

Satt precis in Ninas design på hennes blogg samt kopplade den till Bloglovin'. Vilket var ett smart drag från hennes sida att göra tycker jag eftersom det är ett himla bra verktyg. Kolla på designen live här!
 
Vill du också beställa en design eller annat designrelaterat? Kolla då Här eller släng iväg ett meddelande via mitt kontaktformulär!
 


Klickat hem

Igår beställde jag lite saker från Sheinside. Två par shorts, varav ett par jag skrev om igår, samt 24 makeupborstar. Förväntar mig ingen bra kvalié på borstarna, men det ska bli spännande att se vad det är för något!
 
Stog och mätade och höll på när jag skulle beställa ett par av shortsen, och det fick bli XL tillsist. Känns lite konstigt att inte alls stora jag ska ha XL när jag vanligtvis brukar ha XS, S eller max M. Men jag vet ju hur storlekarna kan vara på denhär sidan och det är ju lättare att sy in ett par shorts än att göra de större.. Så kanske inte ska haka upp mig så mycket, haha!
 


Favoritshortsen

Det tog ett tag och det har kostat mig mycket pengar, men äntligen har jag hittat mina favoritshorts. Dessa är från Sheinside och kostar inte mer än runt hundringen, väldigt snällt mot plånboken. Beställde dessa för ett år sedan, och ska nu beställa ytterligare ett par tror jag. De sitter perfekt och är störtsköna!
De är lite mer mörkblå i verkligenheten än på bilden.


Rebeckas design

 
Igår satte jag in Rebeckas design, som du kan kika på live Här.
Hennes sida handlar precis om det som står i headern: din kompletta guide för att bli DJ. Jag är inte särskilt intresserad av att bli det, men jag tycker det ändå är lite kul att läsa!
 
Vill du också beställa en design eller annat designrelaterat? Kolla då Här eller släng iväg ett meddelande via mitt kontaktformulär!
 


En inte så tokig måndag

Sitter här vid köksbordet just nu med en kaffekopp och Andy and the Rockets i öronen och kodar. Mår så himla mycket bättre än igår och är helt säker på att det är pga. träningspasset idag, att jag ansträngde mig och fick svettas lite. Behöver verkligen det för att psyket ska orka med, det är som terapi för mig. Så nu ska jag inte slarva med träningen utan köra stenhårt, trots att det ibland är uppförsbacke och dåligt med motivation!


Söndagsångest

 
Skulle kunna skriva hur mycket skit som helst, är så himla less just nu på det mesta och är så fruktansvärt stressad över mycket. Har dessutom 0 lust med att gå på skolan imorgon och påbörja veckan med nationella prov hela förmiddagen, både måndag och tisdag.
 
Bara 33 dagar kvar till sommarlov, andas.


Ny design här!

Måste erkänna nu det första jag gör att denna design inte riktigt är helt 100, haha.. Men jag kände att jag inte orkar med min gamla design så jag får göra finliret med designen publicerad. Har ju de gamla koderna till den gamla designen, ifall det skulle gå riktigt åt helvete. ;)
Jag rekommenderar inte att göra såhär - att publicera en inte helt klar design eller koda med designen publicerad, men ibland får man bryta mot regler!


Siris nya header

Sådär, nu har hennes nya header kommit in.
Jag gjorde hennes design för några månader sedan, och för ett tag sedan fick jag till uppdrag att göra en ny header. Tycker det blev bra, finare än förut! Ni kan kolla på den nya headern Här.
 
Gamla headern: