Två examensklänningar

Beställde nyss två olika klänningar, som jag ska ha den 12 juni då jag går ut nian. Hittade den perfekta klänningen, men den gick på
ca. 1800 spänn och det är inte en timme i kyrkan värd. Så jag beställde två stycken som var lite billigare men som ändå dög, så nu är det bara att vänta tills de kommer så jag kan välja ut en!
Föredrar verkligen den till vänster, men är rädd för att den blir stor då den är i M, eftersom alla andra storlekar var slut.
Nu kvarstår det bara ett problem, och det är att hitta passande skor. Någon som har något tips?
Hatar verkligen att köpa kläder, skor osv..


Bockar av i min bucketlist #6

Sådär ja, nu har jag övningskört för första gången! Har kört a-traktor i ett år redan så har väll en hel del vana därifrån men nu har jag alltså kört bil i trafiken också. Trivs som fisken i vattnet bland trafiken, har alltid tyckt det varit skitroligt att köra. Enda tråkiga är väll den gröna fula skylten där bak som det står "övningskör" på.


Bockar av i min bucketlist #5

I söndags ramlade jag över några VS-produkter, hade hoppats på ett större utbud just på det stället men de var knappt ett dussin olika iallafall. Eftersom det inte är särskilt ofta jag ser dessa så var jag tvungen att köpa någon, så det fick bli den jag förknippar mest med VS.
Kan inte säga att jag är helt förälskad men köpte den mest för att jag inte äger någon sedan tidigare, hehe.
 
 


Bockar av i min bucketlist #4

Datumet var den 24/4, alltså i fredags som jag, ganska spontant, åkte bil några mil och tog hål i naveln. Woho! Dock vill jag inte ha en ring, utan en stav men måste vänta drygt en månad innan jag ev. få åka in och byta. Är nöjd, även fast jag avskyr ringen, haha! Känner dock att detta va lite onödigt och att den är ivägen men är väll mest ovan kanske.
Kan iallafall med glädje säga att jag nu har en navelpiercing!
 
 


Sarahs nya headrar

Har precis satt in nya headrar åt Sarah, Här och Här. Hon ville att man skulle kunna klicka på en flik i headern så man tog sig till blogg nummer 2, så det fixade jag också. En kul idé!
 
Vill du också beställa en design eller annat designrelaterat? Kolla då Här eller släng iväg ett meddelande via mitt kontaktformulär!


Johanna och Saras design

Har precis satt in tvillingarnas design, kolla in den live Här!
Är du inte intresserad av designen så kan du istället kolla på deras konst. Deras konst har en speciell stil, väldigt fint dessutom! Hade varit kul att kunna måla & rita någorlunda bra, hade varit fränt liksom. 
Men iallafall, här är deras nya design!
 
Vill du också beställa en design eller annat designrelaterat? Kolla då Här eller släng iväg ett meddelande via mitt kontaktformulär!
 


14 april

Står inför en ganska tuff vecka med nationella prov precis varenda dag. De suger musten ur mig totalt, blir så himla trött i huvudet av dom. Inte nog med det så ska jag åka bort imorgon efter skolan och sitta på en dötråkig fyra timmar lång kurs. 
Så ikväll tänkte jag bara ta det lugnt, ladda batterierna lite och titta på massa serier, tänkte ge How I met your mother och Game of thrones en chans. Aldrig tittat på dessa så bara dom är klara så ska jag krypa ner i soffan och kolla! 
 
Har ni några tips på serier?


Bockar av i min bucketlist #3

Måste öka lite om jag ska fixa allt tills året är slut! Har 3 punkter som kommer bockas av inom en kort tid och ytterligare 3 som är på gång.
Nu har jag iallafall bockat av en tredje punkt - köpa en ny telefon. Det blev ju alltså en iPhone 6 64gb men ja, fattar inte riktigt vad som är så speciellt med dom. Hade förväntat mig väldigt mycket eftersom de är så populära men äsch, jag vet inte. Dessutom kan jag inte använda mitt gamla nummer förrän på fredag och det är ju svindåligt! Menmen, jag är väll nöjd ändå kanske. Är van andriod så detta är lite svårt såhär i början, haha. ;)


Såhär efter påsk

Nu är påsken över! Har haft det underbart med soligt väder, släkt och fina vänner. Det är bara att njuta av det som återstår av påsklovet och ledigheten genom att koda, äta godis för en gångs skull och må bra. Förhoppninsvis kommer en ny design upp här också. Måste dock ta några små breaks från godisätandet och det stillasittande kodandet och ta mig igenom några träningspass. Även fast det är påsklov och allt så får jag inte tappa geisten.
Hoppas verkligen min nya telefon kommer snart också, beställde den för två veckor sen så nu tycker jag det är dags!


16 år!

Idag fyller jag år. Inget speciellt mer än att jag får börja övningsköra, köpa redbull på ica och ta skoterkort. Tänk att det bara är två år tills jag får ta körkort, jag längtar så himla mycket!
Har ätit jättegod tårta och träffat släkt mest hela dagen, och så kommer det fortsätta hela dagen. 
Ha en fortsatt bra påsk allihop!


Emmas design

För ett par dar sedan skickade jag iväg Emmas koder, och nu är designen inne på hennes blogg!
De flesta bloggdesigner/designer i övrigt jag gör är stilrena. Inte minst för att kunden har det som önskemål. Även denna är stilren, vilket jag älskar.
 
Vill du också beställa en design eller annat designrelaterat? Kolla då Här eller släng iväg ett meddelande via mitt kontaktformulär!