Vinterskor

Älskar det mesta med vintern, förutom att skotta snö och att köpa vinterskor.
Nu är det alltså dags igen, att hitta ett par vinterskor. Jag hatar att köpa skor, trivs bra i mina converse och köper ogärna något annat. Jag hatar de mesta som har med klackar att göra, oavsett om det handlar om 3cm eller 12cm klack, litegrann av satans påhitt. Plötsligt blir man några centimeter längre och det känns lustigt. Det fungerar ju heller inte att ha bråttom, vilket jag ofta har och att springa i trappor är ju bara att glömma, vilket jag måste kunna göra. Därför känns denna årliga mission alltid lika omöjlig. Att ha fodrade converse känns heller inte som ett alternativ efterom ja, det får ju gärna synas att man äger ett par skor som inte har en stjärna på sig.. Detta är en djungel för lisa kan jag säga. Men ovan har jag hittat några skor som faller mig i smaken (självklart var jag tvungen att ta med ett par converse..), mer eller mindre trots klack, nu gäller det bara att välja vilka!
 
Vilka är snyggast eller har ni några andra tips på vinterskor?


Ny design

Nu, äntligen, är designen klar. Den är inte riktigt som jag vill ha den men tänkte att den får ligga uppe på min blogg ändå tills vidare! Kommer förmodligen ändra färgschema och små detaljer med tiden för jag tror det är det som gör att jag inte är helt nöjd, det känns inte som jag riktigt.
 
Designen är mobilanpassad och bör fungera på de flesta skärmarna. Dedär med mobilanpassning är riktigt klurigt alltså, vissa saker känns inte ens logiskt men jag lär mig nog med tiden. 
 
Vad tycker ni om designen, är den bättre eller sämre än förra?


Mer dimma

Bilder från ett par veckor sedan så jag även tog bilderna i dehär inlägget. Tycker verkligen om dimma, de är så sagolikt och mysigt! Som ni ser på andra bilden hade jag kanske inte rätt val av skor i de blöta gräset, haha. Men det är ju en del av att fotografera, man får ofta utstå regn, kyla eller flugor och mygg. Som när jag tog bilderna på norrskenet var de minusgrader ute och mitt fönster stog öppet helt i en timme, det blev kallt..


Jag kommer skrika högst av oss, tills hela staden hör mig

Vilken jävla smäll - Albin och Kristin Amparo, har ni hört den? Den går på repeat här, älskar den!
 
Snart är det lov och sedan en vecka prao, fybubblan vad skönt det kommer bli. Jag ska försöka ägna mitt lov åt att först och främst sova ut, umgås med människor som ligger mig varmt om hjärtat och sedan koda en hel del. Vill verkligen få upp min nya design så fort som möjligt! För er som undrar är en dropdown-tutorial påväg, men det krävs bearbetning och måste koda en universal meny som fungerar för alla och inte bara för mig, så den kommer väll upp i samband med att min nya design kommer. Håll utkik!


Hannas design

För några dagar sedan skickade jag iväg koderna till Hannas design till henne, den ligger inte uppe än på hennes blogg men förhoppningsvis kan du kolla på den live Här om ett tag! Annars visar bilden ovan hur den ser ut.
Jag gillar verkligen hur headern ser ut mot bakgrunden, maten ser så himla god ut dessutom, haha.
 
Vill du också beställa? Kolla då Här eller släng iväg ett meddelande via mitt kontaktformulär!
Just nu har jag inga hela designer i kö.
 
 


Historia arbete och frost

De senaste dagarna har jag suttit ett x antal timmar med att skriva något uppsatsliknande om andra världskriget och mellankrigstiden, så jag på söndagkväll kan sätta mig och plugga in allt så jag sen kan skriva ett prov på måndag om detta. Provet känns ganska avgörande för vilket betyg jag får i historia, därför vill jag prestera på topp; Jag har alltid varit så att bra räcker inte, det ska vara utöver allas förväntningar, helst mer än bäst för att jag ska vara nöjd, tyvärr.
 
Och hörni, nu är det nog inte länge kvar till vintern. Det är frost där solen inte legat på och det är verkligen svinkallt ute! Det är just vintern jag längtat efter hur länge som helst eftersom fjolårets blev världelöst, så detta blir helt underbart - om det blir någon riktig vinter i år dvs.


Norrsken

© llii.blogg.se
Dessa bilder tog jag igårkväll då norrskenet dansade över hela himlen i bra nära en timme. Var så himla häftigt och kameran fick jobba stenhårt. Som vanligt när man fotar natthimlen så vet man inte riktigt hur det ska bli i förhand eftersom man inte ser vad man tar kort på i den mörka linsen. Fick fyra av ett tjugotal bilder som jag tyckte blev bra varav de två översta är helt klart mina favoriter! 
 
Nu till det knepiga.. Kolla på de två nedre bilderna, ovanför norrskenet är det tre figurer. Antar att det har med sateliterna att göra men fantasin började ju självklart spåra hos mig och första tanken var att de påminde om något ufoliknande, haha.
Hur som helst, Någon som har någon teori eller vetskap om vad dessa tre figurer egentligen är för något?


Två svartvita

 Två bilder sen i fredags.
 
Nu börjar jag bli frisk igen, tog två veckor men herregud så härligt det är att kunna andas igen med näsan. Hostar fortfarande men det går ju åt rätt håll iallafall. Jag gick till gymmet direkt efter skolan, inte tränat under tiden jag varit sjuk så det kändes väldigt bra och kan vara beredd på att ha rejäl träningsverk imorgon, vilket jag egentligen inte har något emot.
 
I lördags var jag till Ö-vik, eller Örnsköldsvik och kollade när Modo och Luleå spelade, helt ok dag och kväll. När jag kom hem så for jag nästan direkt och sov hos en underbaring, kom sedan hem igen igår vid två. Och där någonstans började söndagsångesten komma så jag gjorde ungefär det sämsta man kan göra av situationen och somnade. Ångesten för att jag såsat bort en hel söndag försvann ju inte precis.. Men men, nu är det måndag och ny vecka igen. En hel tråkig och jobbig skolvecka, fylld av tidiga och trötta morgonar.


Walking With Elephants

Bilder från we♥it
Är så fullständigt slut i huvudet, ett verkligt kaos. Har så himla mycket kreativitet som vill ut men jag har inte ork eller tid till att göra något med den. Skolan tar alldeles för mycket tid, och kraft! 
 
Har ni några funderingar kring design är det bara att höra av er, jag behöver sparkas igång lite för att inte dega ihop totalt.


Fredag

längtar till vintern och fjället!
 
Har varit småförkyld hela veckan och hade som inställning att absolut inte gå hem från skolan hur jobbigt det än blev med halsen och rösten och jag klarade det - enda tills lunchen idag då jag såg att jag fått ögoninflammation. Så nu sitter jag här, kan knappt andas och rösten är nästan som bortblåst precis som det varit hela veckan. Och nu, som pricken över i:et kan jag nästan inte se något pga. inflammationen i ögonen, jätteskönt.
 
Jobbar på med en ny design, något jag bara jobbar på när jag känner att jag har tid och lust. Har i princip bara mobilanpassningen (bara & bara..) och lite finslip kvar. Det strular mest just nu så tänkte gå från datorn en stund och göra något annat. Det är något jag kan tipsa er som kodar och håller på, gå ifrån en stund när det strular och försök sedan igen med friska, nya tag för det brukar gå bättre då!