Härligheter

Har de senaste dagarna lagt lite ovanligt mycket tid på att bara njuta av livet och känna att jag har ett liv utanför bloggen. Väldigt skönt att vila lite från bloggandet ett tag - framförallt när asfalten och solen börjar komma fram här i norrland också.
Om en vecka ska jag dock på konfaläger - på min födelsedag. Klart som tusan jag inte vill vara på läger på min födelsedag, men på något vis kanske även det ordnar sig.
 
Ska åka iväg en sväng med pappa strax och titta på lite saker, blir himla bra! 


Johannas design

 
Nu är Johannas design klar. Ni kan kolla in designen live här!
Tycker om designer där det inte är för mycket detaljer utan stilrent, lätt att hitta osv. Därför tycker jag den designen blev bra ! 
 
Vill du också beställa ? Kolla in här !
 


Obligatoriska fjällbilder

Två bilder sen igår uppe i en av slalombackarna. Solen sken nästan hela tiden och det var verkligen hur underbart som helst! Dagar som den trivs man verkligen där uppe.


Borgafjäll

I helgen blir det Borgafjäll som gäller för min del, ska bli hur härligt som helst då de hörs vara en himla massa snö och sol där. Kommer nog tillbringa dagen i slalombacken mest vilket blir kanon!


Smoothie

Imorse gjorde jag en smoothie, för ovanlighetens skull. Kliver aldrig upp extra tidigt för att göra en hotellfrukost av något slag, så att få tid till att göra en smoothie en vanlig morgon är för mig väldigt sällsynt. Rosafärgen blev så klar så var tvungen att fotografera smoothin även fast jag hela tiden ville dricka upp den, som vanligt när man fotar mat..
 
1 dl mjölk
1 dl naturell- eller vaniljyoghurt
1 dl hallon


Ladda ner mina gratisdesigner via mediafire

Eftersom förra sidan jag laddade upp alla gratisdesigner på är stängd med jämna mellanrum så har jag letat efter något nytt alternativ och det fick helt enkelt bli mediafire. 
 
Har laddat upp alla designer där så de är klara för nedladdning, inkl. min senaste #4! Klicka här för att komma till mina gratisdesigner. Ni får gärna berätta om de fungerar bra osv!
 


18 mars

 Det närmar sig med stormsteg tills min födelsedag som är den 5 april - 18 dagar kvar.
 
Sitter just nu som vilken tisdagskväll som helst och skissar på massor av designer jag ska göra. Under dom senaste dagarna har jag gått runt och funderat på ett sätt att få ner den enorma tiden jag lägger ner på en design - det handlar om veckor alltså. Det resulterade i att jag tagit fram ett gammalt kollegeblock och tänker f.o.m nu skriva upp all effektiv tid jag lägger ner på en design och vad jag hinner göra just den kvällen under dom timmarna, förstår ni? Ska prova det några designer framöver för att se hur lång tid det tar i genomsnitt.
 


Surrealistiskt

 
Två bilder jag suttit och gjort i helgen. 
Kan erkänna att de lite knepiga och annorlunda är en del av mig och vad jag stormtrivs med att inte vara precis som alla andra jämt.
 
Vad tycker ni om bilderna?
Tar gärna emot konstruktiv kritik eftersom jag vill utvecklas!


Nedladdningsbar bloggdesign #4

Användarvillkor:
* Du får inte ta bort länken som berättar att det är jag som gjort designen.
* Du får inte påstå att du gjort designen.
* Du får ändra små saker i designen, t.ex header, bakgrund och färgtema osv. men du får inte ändra något som förstör grund-uppbyggnaden.
* Du får inte sälja vidare designen.
 
Info:
» Headern består av din bloggadress och det ändras automatiskt när du sätter in designen.
» Bilderna kan som max laddas upp i 700px.
» Profilbilden bör vara 170px bred och formen på profilbilden ändras inte automatiskt till en circel.
» Det följer med instruktioner om hur man länkar ikonerna samt hur man sätter in designen.
 
Ladda ner #4 här!
 
Undrar du något så kan du ta kontakt med mig via mitt kontaktformulär eller kommentera. :)

 Frukost

Fick sovmorgon idag och lyxade till det med pannkakor till frukost - underbart!
 
Ska lägga på en ansiktsmask nu och sedan färdigställa gratisdesignen jag håller på med. Efter det har jag inga fler mål för dagen vilket känns både tråkigt och skönt, såklart.


En ny gratisdesign?

Funderar på att göra en ny nedladdningsbar och gratis bloggdesign. Det var ju ett tag sen sist och jag känner för att vara lite generös. Haft en relativt klar bild i huvudet hur jag tänkte göra det och ovanför är en snabb liten skiss - om man kan kalla det så - över hur jag hade tänkt.
 
Tror ni det kan bli något ?


Serietittande

I somras/höstas så tittade jag på fyra av gossip girl- säsongerna, men gav av någon anledning upp. Kanske för att jag fick annat för mig eller något, jag vet inte. Men nu har jag iallafall börjat kolla igen och är på femte och sjätte säsongen. Tycker dock serien börjat va väldigt tråkig eftersom man tillsist kan lista ut vad som ska hända - men nu har jag iallafall bestämt mig för att se klart serien. 
 
Har ni tips på någon serie som är bra ?


En av miljoner döda flugor

Har verkligen varit en slappardag idag utan dess like, så himla skönt. Imorgon ska jag jobba, förbereda mig inför en veckas prao och ta vara på sista dagen under sportlovet. Men först ska jag kika på lite serier ! 
 
Vad vill ni se här i bloggen framöver? Dessa vardagsinlägg blir man ju såklart less på i längden, även jag som skriver dom, så vad vill ni se här, något specifikt jag ska visa er i designväg eller..? 


Grått

Riktigt trist ute, spöregn och påskväder i början av mars är ju ingen höjdare här uppe i norrland direkt.
Avslutade denna fredag med att träffa några kompisar. Vad skulle jag göra utan dom. Imorgon blir det nog en lördag med ansiktsmask och kodande, kanske till och med lite filmtittande. Hur bra som helst!


Fjällen

Kom hem idag från fjället. Åkt en del skidor, grillat, träffat folk osv. - hur härligt som helst! Men visst är det skönt och komma hem också, även fast jag trivs relativt bra där.
s3 & nikon d3100, 70-300mm


Sportlov

I fredags tog jag sportlov och har sen dess mest tagit det lugnt. Nu ska jag till fjället och har som vanligt inget internet där tråkigt nog. Ska bli riktigt skönt att fara iväg och åka lite skidor. Vet inte riktigt när jag kommer hem utan de beror helt på väder och vind. men kameran ska följa med så vi får se om vädret tillåter några bilder eller inte!
 
Nu ska jag packa och fara, ha de bra!