En riktig skitdag

1. Varför i hela friden ska blogg.se förstöra och sätta in en obligatorisk panorama-annons? Förstör mina pågående arbeten till folk och inte minst min egna bloggdesign eller alla andras.
Ett tips till alla som funderar på att börja blogga: Skaffa inte blogg.se. Jävla rat.
 
2. Koder som bråkar. Aldrig har jag funderat på att sluta koda bloggdesigner till er, men ikväll när det bara bråkat utan att gå bra en enda gång så började jag fundera. Men det är lugnt, jag ska inte sluta. Faktum är att det ligger mig för varmt om hjärtat.
 
3. Stress och julångest. Hatar jul, det är alldeles för överskattat och maten är äcklig. För att inte tala om alla sociala medier där det bara är ett enda tjat om den 24 december. Tror jag inaktiverar både facebook och instagram under juldagarna.
 
Nu ska en inte alls positiv Lisa baka kärleksmums och sedan tröstäta tills det är dags att sova.


Lördagsnöjet hittills

Har spenderat typ hela lördagen som varit hittills till att koda bloggdesigner och när det inte gått bra så har jag varvat med julmust, kanon. 
Är sugen på en ny bloggdesign igen haha, inspirationen till sånt är på topp men problemet är dendär förbannade tiden som aldrig räcker till.
 
Nu ska jag sticka iväg och köra ett benpass för även om jag sitter vid datorn några timmar innebär inte det att jag tänker låta kroppen bli som en hösäck, ånej.


En favorit i repris

Denhär bilden är en av de bilder jag är rätt nöjd med. Det finns ett djup i den och ja, den faller mig i smaken. 
Vad längtar man inte mer till än vinter när man ser bilden? Skidåkning med massa roligt folk och allt vad det innebär.
 
Jobbar ihjäl mig just nu vilket gör att det blir ganska tomt på bloggen, tiden finns helt enkelt inte riktigt. All ledig tid går till att koda för det är någonting jag verkligen brinner för. Om en vecka lite drygt kanske bloggen kan prioriteras lite mer!