Michelles design

Nu är Michelles design klar, du kan titta på den här!
Sagt detta många gånger men det skadar inte att säga det igen, stilrent & ljust - det gillar jag.
 
Vill du också beställa ? Kolla då här!
 


Augusti-inspiration

 Nu är det läggdags för min del, men bjuder på lite bilder som inspirerar först.
 
Har ägnat hela helgen framför datorn i princip. Kodat sammanlagt 9 timmar, både till mig själv och till andra. Det är liksom på gränsen till att jag ser htmltaggar flyga runt, haha. Men det är vansinnigt kul ändå!
Sedan har jag beställt en tröja och totalmöblerat om på mitt rum, det enda som står på samma plats som förr är kamerastativet och de väggfasta garderoberna. 


Efter regnet

Imorgon börjar jag sista året i grundskolan, stället jag gått till långt över 1000 gånger, lite läskigt är det faktiskt.


Materiell kärlek

Nu är jag på hemmaplan igen, var fruktansvärt härligt att komma hemifrån ett tag även om det - som alltid - är minst lika härligt att komma hem igen. Sprang i affärer mer eller mindre alla dagar så nu klarar jag mig ett bra tag framöver! Utöver det på bilderna så köpte jag även en svart tröja, grå supermysig kofta, svarta ankelstrumpor (enda som duger för min del) och några saker till min a-traktor såsom bilbatteri och kabelskor bl.a.
 


Sneak-peak


Jag håller på med en ny design, det är inget större fel på den som jag redan har men nytt är alltid kul! 
Nu ska jag bort några dagar, litegrann som en minimini semester blir det och när jag kommer hem är det inte länge kvar tills skolan börjar så ska verkligen försöka njuta den här veckan av sommarlovet som återstår.


Godnatt!

Efter flera timmar av åska och blixtar som lät som rena rama jordbävningar och med ljusstrålar som spred ut sig som ett fiskenät över himlen vågar jag sätta mig vid datorn igen. Är inget stort fan av åska och vill helst bara försvinna när det mullrar som värst även fast det vore rätt ballt att fånga några blixtar på bild någon gång.
 
Imorgon är det bloggdesigner som gäller för hela slanten och nånstans mellan alla koder så skulle jag städat garderoben också, godnatt!


Augusti

Om 18 dagar börjar skolan, efter ett (än så länge) helt okej och varmt sommarlov. Känns tråkigt att sommaren 2014 snart är över men samtidigt blir det skönt att få rutiner igen och gå vidare i livet, just nu känns det litegrann som jag står på samma punkt och bara trampar. Ska börja träna igen, verkligen gå all in för det igen. "Men lisa, du får inte bli smalare!" Nej, mitt mål är inte precis att bli smalare - jag vill mest få mer muskler. Sen blir det dags att välja gymnasium och allt vad det innebär. Spännande