ny design !

 
Känns så otroligt mycket bättre nu. Den är ljusare, mer unik and so on.
Sen är det ju alltid kul att byta lite nu & då & när man känner för det. Jag kommer nog ha den här ett tag, men kommer göra små förändringar säkert.
 
Vet ju heller inte hur menyn funkar för alla, vet att en del kan ha problem med den, men isf måste ni kommentera så jag kan lösa det.
 
 


fototävling

jag är med och tävlar hos amanda med temat ljus, hennes blogg o tävlingen är HÄR. tävlingen är i samarbete med Kamda och ifall jag vinner så skulle jag vilja ha det här.
 
varför jag valde den bilden är för att jag gillar hur solen är påväg ner i bakgrunden och ger ljus över vattendropparna som bildar bokeh.


nydesignat

En design som jag gjort åt linnea. Du hittar hennes blogg här.
 
Tycker verkligen det är svinkul att göra sånthär, åh :')
Vill du också beställa ? Isf bör du kolla här.


Ny design på g

Suttit och gjort massa olika utkast till en ny design, eftersom jag haft denna lite mer än hela sommaren och det börjar nästan bli tråkigt. Visst, jag gillar slideoutsen då det är relativt unikt men nej, dom ska bort för ett tag.
 
Jag tog och satte mig vid google 1 timme och googlade,googlade,googlade och googlade och vipps, så hittade jag nånting jag ville experimentera med och funkade gjorde det dessutom, jQuery. Tror detta kan bli hur bra som helst bara jag lyckas med dedär som kallas helhet.
 
 
 


Förslag/önskemål på nästa gratisdesign

Har ni önskemål eller förslag på hur nästa gratisdesign kan se ut så tar jag gärna emot det. Min fantasi är borta för tillfället och jag vet ju inte riktigt vad ni skulle vilja ha. 
Ljus, mörk, 'tjejig', stilren, dropdown, sidomeny, borders, citat, tema, unik, inslag av färger, typsnitt, osv


Hemma i norrland igen

bild från Göteborg, då jag befann mig på ett tak och knäppte hejvilt med kameran typ, haha.
 
cirkus 100 mil senare så var jag hemma. Är riktigt trött på bilåkandet nu men annars har det vart bra. På slutet har jag haft så dåligt internet så har inte kunnat uppdatera,tyvärr. 
 
Nu ska jag koda lite, ska påbörja en ny gratisdesign som ni ska kunna ta del av är det tänkt !
 


Ligusterlarv

Den där stora larven skulle bli en fjäril, en stor fjäril av en stor larv. Den var otroligt äcklig och irriterad..


krabbfiske & västkust

Jag fiskade krabbor idag med la familia, fick dock inte en enda.. men å andra sidan så satt jag fem minuter max med dendär fiskelinan och fotograferade istället ! Det är ju en tradition och fiska krabbor med klädnypa och lina när man är här, himla mysigt. Sett en manet idag också, första gången i mitt liv, huhu. Har otroligt dåligt internet och kommer ha det ett par dagar men ska försöka blogga ändå.
 
 


solnedgång

Dom 'finaste' bilderna togs faktiskt med min telefon, har inte kommit underfund med hur man för över bilder heller utan massa program hit och dit vilket jag inte orkar med för tillfället samtidigt som jag vill uppdatera och hålla bloggen igång, hehe.
 
 


Scroll to top- knapp.

Fick en fråga i en kommentar om hur man lägger in en scroll to top- knapp på sin blogg och tänkte att det är fler som kanske undrar så jag gör ett inlägg. (om du inte förstår vad jag pratar om så scrolla ner lite på min blogg och titta i högra hörnet.)
 
1. Du går in på http://www.scrolltotop.com/
 
2. Leta åt en kapp du tycker är fin & som matchar din bloggs utseende.
 
3. Kopiera koden som hör till knappen och klistra in nästan längst ner i ALLA kodmallar, precis ovanför </body>.
 
Förstår du inte något eller undrar något så kommentera.


Tidsinställt

 
Nu är jag förhoppningsvis nere någonstans, och jag tror att vädret är bra.
Ska ha himla kul nu innan skolan börjar iallafall, yeyh !


Med i en fototävling

jag är med & tävlar hos http://elsalouise.blogg.se med bilden ovan ↑. Temat är sommar.
Bilden är bland mina mest nytagna bilder och varför jag valde den var för att på sommaren ska man ha kul och göra saker som man inte hinner med annars, något utöver det vanliga, och det var just de jag gjorde när jag tog bilden och var där helt enkelt !


Hällingsåfallet

Jag och pappa for lite halvspontant till ett vattenfall, igen. Det är inte vilket vattenfall som helst heller, utan det är europas största / längsta canyon. Det var som ögongodis alltihop och det var så otroligt fint där. Bilderna visar inte någon som helst rättvisa mot verkligheten egentligen, hur det verkligen såg ut även fast jag gjorde mitt bästa för att uppnå någon form av det.